
SGARZI
Piemonte-Valpolicella-Veneto-Sicilia-Prosecco
Perla Bianca Prosecco
Producent | Sgarzi |
---|---|
Land | Italien |
Appellation | Prosecco DOC |
Årgång | NV |
Druvor | 100% Glera |
Lagring/mognad.......Stå |
Vinet framställs traditionellt genom den sk Martinotti-metoden, även kallad Charmat-metoden, där vinet får sina bubblor genom jäsning i temperaturreglerade ståltankar |
Alc Vol | 11% |
Förp. | 12x750ml |
Valpolicella Ripasso DOC
Producent | Enzo Vincenzo |
---|---|
Land | Italien |
Appellation | Valpollicella |
Årgång | 2014 |
Druvor | Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Molinara |
Lagring/mognad....... |
Andra jäsning - enligt ripassometoden - igångsätts genom tillsats av skal och jästfällning från ett amaronevin. I slutet av maj förs vinet över på fat för ytterligare 12 månaders lagring samt 6 månader på butelj |
Alc Vol | 13,5% |
Förp. | 12x750ml |